Nu kan du få farvede afløb til din NAYA- eller DALAGO-vask

Giv din køkkenvask et nyt look med et farvet afløb i messing, kobber, mat sort og gun metal. De nye afløb passer til BLANCO vaske med RUNDT overløb i SILGRANIT® og keramisk porcelæn.

Læs mere

Det nye BLANCO katalog 2019/20 er landet!

Find masser af inspiration til dit køkken i vores nye katalog. Vi har desuden gjort os umage for at give dig et katalog, som nu er endnu nemmere at arbejde med. Se her hvad der er af nyt i kataloget.

Læs mere

Mød BLANCO på køkkenmessen IMM 2019 i Køln

Kom forbi BLANCOs stand på køkkenmessen IMM 2019 i dagene d. 14.-20. januar og oplev alle de mange nyheder. Vi giver her et lille indblik i den seneste messe og glæder os til at se jer på stand nr. C020/C029.

Læs mere

CLARON i Durinox®: Unikt look i matslået stål

Fra 2019 udvider BLANCO sortimentet af vaske i det helt unikke Durinox®-stål til også at omfatte CLARON-serien. Durinox® er et materiale, som giver et helt nyt udtryk til rustfrit stål, som aldrig set før.

Læs mere

Spærrede BLANCO armaturer er nu igen godkendt til salg

Tilbage i maj meddelte vi, at godkendelsescertifikaterne på tre BLANCO armaturer beklageligvis var udløbet, inden BLANCO kunne nå at forny dem. Nu er armaturerne igen godkendt til salg på det danske marked!

Læs mere

Kreum Køkken vælger BLANCO Dalago til projekt i Skive

Hos kreum går man aldrig på kompromis med kvaliteten, hverken i materialer eller i indretning. Derfor er BLANCO et naturligt valg for kreum, når der skal vælges køkkenvaske til de nye køkkener.

Læs mere