Kom til lagersalg i Skovlunde den 6. og 7. november 2019

Vi holder igen lagersalg på vores adresse i Skovlunde med masser af gode tilbud på køkkenvaske, armaturer, emfang og køkkenkværne. Husk at tage gør-det-selv-manden med, for vi har også masser af værktøj!

Læs mere

Nu kan du få farvede afløb til din NAYA- eller DALAGO-vask

Giv din køkkenvask et nyt look med et farvet afløb i messing, kobber, mat sort og gun metal. De nye afløb passer til BLANCO vaske med RUNDT overløb i SILGRANIT® og keramisk porcelæn.

Læs mere

Det nye BLANCO katalog 2019/20 er landet!

Find masser af inspiration til dit køkken i vores nye katalog. Vi har desuden gjort os umage for at give dig et katalog, som nu er endnu nemmere at arbejde med. Se her hvad der er af nyt i kataloget.

Læs mere

Mød BLANCO på køkkenmessen IMM 2019 i Køln

Kom forbi BLANCOs stand på køkkenmessen IMM 2019 i dagene d. 14.-20. januar og oplev alle de mange nyheder. Vi giver her et lille indblik i den seneste messe og glæder os til at se jer på stand nr. C020/C029.

Læs mere

CLARON i Durinox®: Unikt look i matslået stål

Fra 2019 udvider BLANCO sortimentet af vaske i det helt unikke Durinox®-stål til også at omfatte CLARON-serien. Durinox® er et materiale, som giver et helt nyt udtryk til rustfrit stål, som aldrig set før.

Læs mere

Stil krav til din køkkenvask - tænk tilbehør og funktionalitet fra start

Vi bruger op mod 60 % af tiden i køkkenet foran vasken, og derfor er det vigtigt at tænke funktionalitet og tilbehør ind, allerede inden man vælger køkken. Bliv inspireret til et køkken, hvor tilbehøret gør hverdagen lettere her.

Læs mere