Mød BLANCO på køkkenmessen IMM 2019 i Køln

Kom forbi BLANCOs stand på køkkenmessen IMM 2019 i dagene d. 14.-20. januar og oplev alle de mange nyheder. Vi giver her et lille indblik i den seneste messe og glæder os til at se jer på stand nr. C020/C029.

Læs mere

CLARON i Durinox®: Unikt look i matslået stål

Fra 2019 udvider BLANCO sortimentet af vaske i det helt unikke Durinox®-stål til også at omfatte CLARON-serien. Durinox® er et materiale, som giver et helt nyt udtryk til rustfrit stål, som aldrig set før.

Læs mere

Spærrede BLANCO armaturer er nu igen godkendt til salg

Tilbage i maj meddelte vi, at godkendelsescertifikaterne på tre BLANCO armaturer beklageligvis var udløbet, inden BLANCO kunne nå at forny dem. Nu er armaturerne igen godkendt til salg på det danske marked!

Læs mere

Kreum Køkken vælger BLANCO Dalago til projekt i Skive

Hos kreum går man aldrig på kompromis med kvaliteten, hverken i materialer eller i indretning. Derfor er BLANCO et naturligt valg for kreum, når der skal vælges køkkenvaske til de nye køkkener.

Læs mere

anKøkken holder lagersalg - SUPER priser på emfang og vaske

Vi er i gang med at bygge nyt showroom, hvor vi skal have udskiftet en masse af vores udstillingsmodeller med nye og friske varer. Derfor holder vi lagersalg d. 9. maj, hvor du virkelig kan gøre et kup!

Læs mere

Se det nye BLANCO katalog for 2018/19

Oplev de spændende nyheder fra BLANCO i det nye katalog. Med det nye 2-i-1-katalog har du hele BLANCOs sortiment ved hånden - og foldout-siderne giver dig overblikket over vaske på et øjeblik!

Læs mere