Standard

BLANCO køkkenvaske i rustfrit stål - Elegante, rene linjer i køkkenet

 

Rustfrit stål er igennem generationer blevet betragtet som et enestående materiale til køkkenet, ideelt til elegant design og både hygiejnisk og rengøringsvenligt. BLANCOs køkkenvaske er produceret i 18/10 kvalitetsstål – din sikkerhed for et eksklusivt produkt med lang levetid!

 

Førsteklasses kvalitet

BLANCO bruger udelukkende førsteklasses kvalitetsstål, der opfylder de højeste krav til både materialespecifikation og kvalitetskontrol.

 

Robust og resistent

BLANCOs rustfrit stål er utrolig modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger som f.eks. almindelige rengøringsmidler og syre. Materialets robusthed sikrer yderligere vasken en lang levetid.

 

Hygiejnisk og fødevaregodkendt

Materialets overflade er glat og uden porer og dermed meget hygiejnisk. Af den grund bruges rustfrit stål hyppigt i fødevareindustrien, hvor der er høje krav til hygiejne og fødevaresikkerhed.

 

Tåler varme og lys

Rustfrit stål tåler varme op til 300 °C og beholder sin glans – også under konstant sollys.

 

Rustfrit

Rustfrit stål ruster generelt ikke. Dannes der pletter af rust – såkaldte flyverust – er det pga. kontakt med en genstand af lav-kvalitetsmetal. Dette kan nemt fjernes, f.eks. med BLANCO Polish.

 

Rengøringsvenlig

BLANCO køkkenvaske i rustfrit stål kræver et minimum af vedligeholdelse og pleje. Gør rent med gængse rengøringsmidler og vasken ser eksklusiv og glansfuld ud – selv efter mange år.

Læs mere Skjul

{{hydratedCategory.name}}

Læs mere Skjul


{{fieldCaptions[filterField.key.toLowerCase()]}}: {{value}}
{{copyText}}
{{filterJsonString}}