INSPIRATION TIL TEKST (FRA AN.DK)

BLANCO affaldssystemer:

Arbejdet ved køkkenvasken genererer ofte en masse affald, der ophober sig, lugter og tager plads. Derfor har BLANCO specialiseret sig i at udvikle funktionelle skraldespande, der sikrer optimal udnyttelse af pladsen under køkkenvasken, og som gør det let for dig at komme af med dit affald.

Du bestemmer selv, hvor mange affaldsspande der skal være, og om de skal følge med ud, når lågen åbnes. På flere modeller er der desuden mulighed for at eftermontere en fodbetjening på køkkenlågen, hvor affaldssystemet er monteret, så du slipper for at skulle bruge hænderne til at åbne køkkenskabet.

Vælg mellem to forskellige slags affaldssystemer:

Første skridt er at vælge mellem et affaldssystem monteret på skabsbund eller et affaldssystem monteret på skabslågen, alt efter hvad der passer bedst ind i dit køkken.

Montering på skabslåge: Den mest almindelige placering af et affaldssystem er fastmontering på skabslågen under køkkenvasken, sådan at når skabet åbnes eller skuffen trækkes ud, så følger affaldssystemet med. En sådan løsning med affaldssystemet monteret på skabslågen er meget praktisk, da affaldsspanden er let tilgængelig og tæt på køkkenvasken, hvor der ofte skylles eller skrælles frugt og grønt samt andre madvarer.

Klik her og gå til www.blanco.dk, hvor du kan klikke rundt mellem de mange forskellige typer BLANCO affaldssystemer

BLANCO affaldssystemer til montering på skabslåge findes i flere forskellige modeller og størrelser med 2-4 spande, således at det er let at sortere skraldet.

Klik her for at gå til blanco.dk og læse mere om affaldssystemet Select 60/3 Orga, som kommer inkl. en praktisk organiseringsskuffe

Nogle modeller, helt præcist Select 60/2 ORGA og Select 60/3 ORGA, sælges inkl. en praktisk organiseringsskuffe, som f.eks. kan bruges til rengøringsartikler, skraldeposer eller hvad du nu synes, det kunne være praktisk at have i skuffen. Til andre modeller, Select 60/2 og Select 60/3, kan organiseringsskuffen tilkøbes.

BLANCO SELECT AFFALDSSYSTEM:

BLANCO SELECT sikrer perfekt orden i køkkenet og fleksibel brug af pladsen i skabene. Når køkkenbordet er ryddet, og køkkenvasken er tom, forbedres komforten i køkkenet. Dette hjælper BLANCO SELECT med! Udover at hjælpe til i det daglige arbejde i køkkenet, så er BLANCO SELECT også bygget i et moderne, funktionelt design i førsteklasses kvalitet. Affaldssystemerne er designet og gennemtænkt ned til mindste detalje, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller udtryk!

5 gode grunde til at vælge et af BLANCO's praktiske affaldssystemer:

1) Sikrer perfekt orden: BLANCO SELECT er et organiseringstalent og sørger for, at du slipper for rod og uorden. Du kan kombinere dit SELECT system med en praktisk skuffe, der holder styr på alle de ekstra ting, du gerne vil have ved hånden, men som ikke skal stå fremme. Fx rengøringsmidler, karklude eller opvaskebørster, som ellers bare ville ligge og flyde.

2) Fleksibelt brug af pladsen: BLANCO SELECT kan tilpasse sig fleksibelt til forskellige behov. Vælg mellem forskellige spandstørrelser og kombinationer.

3) Let at betjene: Med BLANCO MOVEX kan skabets udtrækslåge let åbnes og lukkes med foden.

4) Nemt at rengøre: BLANCO SELECT er designet, så snavs ikke så let kan sætte sig på kanterne, hvilket sikrer nemmere rengøring af alle dele.

5) Passer til alle skabe: BLANCO SELECT passer til alle skabsstørrelser - også hjørneskabe.

Alt i alt er BLANCO SELECT affaldssystemet en hjælp i hverdagen, der øger komforten i køkkenet og gør affaldssorteringen nemmere

5 trin til det perfekte affaldssystem fra BLANCO:

Når du skal vælge det perfekte affaldssystem til dit køkken, er der et par ting, som du skal tage højde for:

1) Vælg størrelsen på skabet: 45 cm, 50 cm, 60 cm eller derover

2) Eventuelle restriktioner: Er der nok plads i skabet, eller er der elementer, der fylder? Fx varmtvandsbeholder eller afløb.

3) Vælg betjening: Skal det være udtrækslåge eller hængslet låge? Automatisk eller manuel betjening?

4) Vælg antallet af affaldsspande: Hvor mange spande passer i den valgte skabsstørrelse? Der findes forskellige muligheder afhængig af systemet. Vælg op til fire spande.

5) Vælg ekstra tilbehør: Fx automatisk betjeningsystem til hængslede låger, fodbetjening til udtrækslåge, låg til affaldsspandene eller funktionel organiseringsskuffe.