Det rigtige produkt til det enkelte behov

Skanitek er et nyt brand etableret af andersen & nielsen as som et supplement til vores store  sortiment af køkkenvaske, armaturer og systemer til affaldssortering.

Produkterne er håndplukket og karakteriseret af at være super funktionelle og specielt tilpasset det design og de mål, der er foretrukket på det danske marked.

Det første sortiment vi lancerer er vaske fremstillet af kvalitets rustfrit stål, der matbørstes. Alle vaske leveres med 3½" kurveventil og moderne let-monteret overløb. 

Vælg mellem vaske med eller uden praktisk bagpanel, hvor køkkenarmatur, sæbedispenser, kogende vandhane m.v. nem kan installeres og derved skåne bordpladen. 

 

NYHED: Farvede afløbssæt

Hvis du har en BLANCO køkkenvask i SILGRANIT® eller keramisk porcelæn med rundt overløb, kan du nu få farvede afløb og overløb, der giver din vask et fornyet og personligt look. Perfekt hvis du i din køkkenindretning har har valgt køkkenarmatur eller køkkengreb i eksempelvis messingtoner. 

De nye farvede afløbssæt fra Skanitek fås i farverne kobber, messing, gun metal og mat sort og kan købes på vores webshop. Afløbssættene passer til vaskeserien NAYA eller DALAGO i SILGRANIT® og PANOR og SUBLINE i keramisk porcelæn. 

Læs mere om de nye farvede afløbssæt her

Se udvalget af Skanitek vaske her