Nordisk design med omtanke

Skanitek er et nyt brand etableret af andersen & nielsen as som et supplement til vores store  sortiment af køkkenvaske, armaturer og systemer til affaldssortering.

Produkterne er håndplukkede og karakteriseret af at være super funktionelle og specielt tilpasset det design og de mål, der er foretrukket på det danske marked.

Skaniteks sortiment består af køkkenvaske og -armaturer, trendy afløbssæt i metalfarver, og smarte systemer til affaldssortering, der giver dig mulighed for at skabe et smukt og minimalistisk køkken — hvad enten du ønsker et helt nyt køkken eller bare vil give dit køkken et frisk pust.

Nyhed til praktisk affaldssortering

SORTI - affaldssortering der sidder lige i skabet

I Danmark har vi en lang tradition for enkelte, funktionelle affaldsstativer i køkkenet. I takt med tidens fokus på miljøhensyn har den måde vi håndterer husholdningsaffaldet ændret sig markant. Det har skabt et stigende behov for systemer til sortering af flere affaldstyper på den trange plads i vaskeskabet. Med SORTI affaldssytem opgraderer Skanitek det klassiske affaldsstativ til de nutidige krav, men tilbyder samtidig en høj fleksibilitet, så løsningen kan tilpasse det individuelle køkken og de vaner og arbejdsgange den enkelte familie har.

Indret systemet helt efter dine behov

Som udgangspunkt består SORTI affaldssystem af to rummelige 10 liters affaldsspande og et moderne udtræksstativ i sort tråd, der monteres i bunden enten i højre eller venstre side af vaskeskabet. Hver spand leveres med låg og en skillevæg, der kan placeres i midten af spanden. Dette giver mulighed for mindre, opdelte rum og dermed mere sortering. SORTI affaldssystemet kan udvides efter ønske med op til to SORTI extension-kits, der består af et trådbeslag og en 10 liters spand, der hæftes på den frie siden af udtræksstativet. Der medfølger også låg og skillevæg til spanden i SORTI extension.

Placer SORTI i køkkkenet under vaskeskabet eller i bryggers, brug 2 spande eller "extend" med op til 4 spande à 10 liter med SORTI extension. Opdel spande vha. skillevæggene i op til 8 mindre rum. Det er dig, der beslutter, hvad der fungerer bedst alt efter pladsen og de sorteringsbehov du har!

Du kan købe SORTI direkte på vores webshop her

Køkkenarmaturer

Minimalistisk og moderne design

Trænger dit køkken til at blive frisket op? Nu kan du fra Skanitek som noget nyt finde et udvalg af køkkenarmaturer i minimalistisk, nordisk design i fire fine varianter: krom, stål-look, børstet messing og sort mat. 

Er du til elegante former, er det bløde, runde CITTA-armatur eller det moderne mere kantede JITTA-armatur måske din stil. Vil du have et praktisk køkkenarmatur med udtræksslange, så du har lidt mere fleksibilitet i arbejdet ved køkkenvasken, er LITTA-S det perfekte match til dig. 

Du kan købe de nye køkkenarmaturer på vores webshop her

Farvede afløbssæt

Sæt kulør på din køkkenvask

Hvis du har en BLANCO køkkenvask med rundt overløb, kan du nu få farvede afløb og overløb, der giver din vask et fornyet og personligt look. Perfekt hvis du i din køkkenindretning har har valgt køkkenarmatur eller køkkengreb i eksempelvis messingtoner. 

De nye farvede afløbssæt fra Skanitek fås i farverne kobber, messing og gun metal. Afløbssættene passer bl.a. til vaskeserien NAYA eller DALAGO.

Til BLANCO-vaske med firkantet overløb - fx ETAGON eller SUBLINE, kan du få et afløbssæt i mat sort. 

Du kan købe de farvede afløbssæt på vores webshop her

Køkkenarmaturer

Køkkenvaske

Afløbssæt