Innovation & design i rustfrit stål

Klassisk armtur i rustfrit stål fra Nivito

Armaturer i rustfrit stål

Nivito er en svensk design-virksomhed, med speciale i køkkenarmaturer i 100% rustfrit stål. Nivito anvender den nyeste teknologi inden for armaturer for altid at sikre den højeste kvalitet af såvel materiale som produkt.

Rustfrit stål er et yderst holdbart materiale, der har en høj modstandsevne overfor ridser. Du får altså et armatur, som du kan nyde i mange år! Rustfrit stål indeholder ikke det sundhedsskadelige bly modsat traditionelle armaturer, der fremstilles af messing. 

Det rustfrie stål er genanvendeligt. Når Nivitos armaturer har udtjent deres levetid, kan de derfor indgå i en miljøvenlig cyklus.

Vælg den rigtige farve og stil

Nivito tilbyder en bred vifte af køkkenarmaturer, fra det traditionelle til det moderne, alle fremstillet i rustfrit stål, der efterfølgende bliver overfladebehandlet i en moderigtig farve.

I Nivitos store sortiment findes både mat og blankt rustfrit stål, en lækker mat sort og en blank hvid. I den gyldne scala er der både messing og kobber på programmet, til at give et nyt og friskt pust til køkkendesignet.

De mange muligheder gør det nemt at finde et køkkenarmatur, der passer nøjagtigt til den ønskede køkkenstil og de funktionskrav, der stilles til en moderne vandhane. 

 

 

Matchende sæbedispenser

Sæbedispenseren er et praktisk tilbehør både til din køkkenvask og på badeværelset. Med en sæbedispenser er sæben altid lige ved hånden og du undgår grimme sæbebeholdere i plast. 

Nivitos  sæbedispensere er designet til at matche køkkenarmaturerne - ikke kun på design men også farvemæssigt. Det giver en flot helhedsløsning i køkkenet.

Ligesom armaturerne fra Nivito er sæbedispenserne også fremstillet i 100% rustfrit stål fra topdel, til selve sæbebeholderen

 

 

Seneste nyt fra NIVITO

Nivito har lanceret sine CUBE køkkenvaske i minimalistisk design - helt i tråd med den skandinaviske indretning. Vaskene fås i kobber- og messingfarver til båder 60 cm og 80 cm skab. Derudover kan du få matchende skylleskåle i to forskellige størrelser

Du kan se vaskene fra Nivito her

Rent drikkevand og ingen allergi

I Danmark er vi  stolte af, at vi har så fint drikkevand, at det kan drikkes direkte fra hanen. Det betyder at myndighederne sætter høje krav til de armatuer, der kobles på vandforsyningen og blandt andet forlanger at alle armaturer godkendes. Nivitos armaturer er gået igennem den danske drikkevandskontrol og har derfor fået dråbemærket. Du kan følge med i hvilke vandhaner der er godkendte her www.godkendttildrikkevand.dk 

Nivito armatur