Innovation & design i rustfrit stål

Klassisk armtur i rustfrit stål fra Nivito

Armaturer i rustfrit stål

Nivito er en svensk design-virksomhed, med speciale i køkkenarmaturer i 100% rustfrit stål. Nivito anvender den nyeste teknologi inden for armaturer for altid at sikre den højeste kvalitet af såvel materiale som produkt.

Rustfrit stål er et yderst holdbart materiale, der har en høj modstandsevne overfor ridser. Du får altså et armatur, som du kan nyde i mange år! Rustfrit stål indeholder ikke det sundhedsskadelige bly modsat traditionelle armaturer, der fremstilles af messing. 


Det rustfrie stål er genanvendeligt. Når Nivitos armaturer har udtjent deres levetid, kan de derfor indgå i en miljøvenlig cyklus.

Vælg den rigtige farve og stil

Nivito tilbyder en bred vifte af køkkenarmaturer, fra det traditionelle til det moderne, alle fremstillet i rustfrit stål, der efterfølgende bliver overfladebehandlet i en moderigtig farve.

I Nivitos store sortiment findes både mat og blankt rustfrit stål, en lækker mat sort og en blank hvid. I den gyldne scala er der både messing og kobber på prorammet, til at give et nyt og friskt pust til køkkendesignet.

De mange muligheder gør det nemt at finde et køkkenarmatur, der passer nøjagtigt til den ønskede køkkenstil og de funktionskrav, der stilles til en moderne vandhane. 

 

 

Matchende sæbedispenser

Sæbedispenseren er et praktisk tilbehør både til din køkkenvask og på badeværelset. med en sæbedispenser er sæben altid er lige ved hånden og du undgår grimme sæbebeholdere i plast. 

Nivitos  sæbedispensere er designet til at matche køkken- og badarmaturerne ikke kun på design men også farvemæssigt. Det giver en flot helhedsløsning i køkkenet eller på badet.

Ligesom armaturerne fra Nivtio er sæbedispenserne også fremstillet i 100% rustfrit stål fra topdel, til selve sælbebeholderen

 

 

Seneste nyt fra NIVITO

Nivito har to serie i badarmaturer begge fremstillet i rustfrit stål og efterfølgende overfladebehandlet for at opnå den ønskede overflade. Nivitos badarmaturer fåes i blankt og mat rustfrit stål, mat sort, blankt hvid, messing og kobber og glem ikke en matchende sæbedispenser!

Rent drikkevand og ingen allergi

I Danmark er vi  stolte af, at vi har så fint drikkevand, at det kan drikkes direkte fra hanen. Det betyder at myndighederne sætter høje krav til de armatuer, der kobles på vandforsyningen og blandt andet forlanger at alle armaturer godkendes. Nivitos armaturer er gået igennem den danske drikkevandskontrol og har derfor fået dråbemærket. Du kan følge med i hvilke vandhaner der er godkendte her www.godkendttildrikkevand.dk 

Product Not Found
Product Not Found
Product Not Found
Product Not Found
Nivito armatur
Nivito RH100 med skærebræt dekor

NIVITIO RH100 i rustfrit stål

Fås også i kobber og messing

Nivito i rustfrit stål
Nivito

Nivito RHYTHM 120 armatur

Altid i rustfrit stål

Link til RH100