Nyhed: Kogende vand i dit køkkenarmatur

Nu kan du få den nye 3N1 kogende vandhane med 99° C varmt vand og almindeligt varmt/koldt vand

Se de forskellige modeller her

Få besked når det er tid til at skifte filteret

Tilmeld dig vores GRATIS filterordning til din 3N1 kogende vandhane

Se mere her og tilmeld dig

Bliv kvit madaffaldet med en køkkenkværn

Nemt, bekvemt og miljørigtigt!

Se køkkenkværne fra InSinkErator

Nyhed: 3N1 kogende vandhane

Få kogende vand (99° C) direkte fra dit køkkenarmatur med Insinkerators nye 3N1-system. Du har altid både almindeligt koldt/varmt vand  og kogende vand lige ved hånden, så du aldrig mere behøver at vente på elkedlen, når du skal lave en kop te eller kaffe, skolde æg eller blanchere grøntsager. 

Se de forskellige modeller her

Omdan dit madaffald til biogas

Når du bruger en køkkenkværn til at frasorterer det organiske affald, kan affaldet omdannes til biogas, som er et CO2-rigtigt alternativ til de fossile brændstoffer. De fossile brændstoffer er begrænsede, og derfor er det vigtigt for miljøet, at vi udnytter de bæredygtige alternativer.

Biogas kan anvendes til el og varme samt bæredygtig transport. Når det organiske materiale omdannes til biogas, kan restproduktet bruges til gødning af markerne. Hermed udnyttes det fulde potentiale.

Hvad må proppes i kværnen?

En køkkenkværn bliver hurtigt et "must-have" i køkkenet, hvor ildelugtende madaffald ikke er ønsket. En køkkenkværn tilbyder en praktisk, nem og miljørigtig måde at slippe for madaffald i køkkenaffaldet. En køkkenkværn kan hjælpe dig med at slippe af med alt organsisk affald fra avokadosten til kyllingeben og rejeskaller og selvfølgelig også alle de mere bløde madvarer som salat, tomat, agurk mv. Forskellige modeller tilbyder forskellig effektivitet og hastighed.

Få besked når dit filter skal skiftes

InSinkErators 3N1 kogende vandhane leveres med et antikalk-filter, der skal skiftes jævnligt. Hvor ofte filteret skal skiftes afhænger af, hvor meget kalk der er i vandet i det område, hvor du bor:

  • Er vandet hårdt bør du skifte filteret ca. hver 4. måned
  • Er vandet middelhårdt bør du skifte filteret ca. hver 6. måned
  • Er vandet blødt bør du skifte filteret ca. en gang om året

Er du i tvivl om, hvor hårdt vandet er i din kommune? Tjek det på www.borger.dk

Vil du slippe for at skulle huske på, hvornår det er tid til at skifte filteret? Tilmeld dig vores GRATIS filterordning og modtag automatisk en SMS eller mail, når det er tid

Må man installere en køkkenkværn?

Inden du investerer i en køkkenkværn, er det vigtigt, at du søger din kommune om tilladelse. Ikke alle kloaksystemer er dimensioneret til at kunne transportere affaldet væk. Derfor stiller de fleste kommuner krav om, at der skal sendes en ansøgning inden installation.

Der er desværre ikke ens regler i alle kommuner for installation af køkkenkværnen. For at finde reglerne, der hvor du bor, skal du gå ind på din kommunes hjemmeside og læse mere. 

Du finder et ansøgningsskema her

Vil du vide mere om...


I menuen "Hjælp" finder du yderliger rådgivning og hjælp til, hvordan du bedst vælger den rigtige køkkenkværn til dit nye køkken.

Køkkenkværne fra InSinkErator