Køkkenvaske & armaturer

Kvalitet, innovation og design til dit køkken

Godt tilbehør letter arbejdet

Få det bedste ud af din køkkenvask

Se her hvordan

Raffineret elegance

Smukke materialer af højeste kvalitet

Se de forskellige materialer fra BLANCO

Køkkenvaske

En køkkenvask er ikke blot en vask. Køkkenvasken er en arbejdsstation og bør derfor tilpasses køkken-indretningen bedst muligt, så arbejdet omkring vasken optimeres. BLANCOs vaske findes i mange farver og materialer så det altid er muligt at finde en model der passer præcis til den individuelle køkkenindretning. Vælger du en vask fra BLANCO får du kvalitetsmateriale, tidsvarende design og lang levetid.

Se alle BLANCO køkkenvaske her

Køkkenarmaturer

BLANCO har et bredt udvalg af køkkenarmaturer, der giver rig mulighed for at holde en klar designmæssig linje og tilgodese individuelle ønsker til funktionalitet. Alle armaturer er et-grebsbetjente og som en ekstra finesse tilbydes en stor del med bruseudtræk. BLANCOs vandhaner findes i mange farver og materialer, så det altid er muligt at tilpasse armaturet til vasken og til den individuelle køkkenstil.

Se alle BLANCO armaturer her

 

Affaldssystemer

Arbejdet ved køkkenvasken genererer ofte en masse affald, der ophober sig, lugter og tager plads. Derfor har BLANCO specialiseret sig i at udvikle funktionelle skraldespande, der sikrer optimal udnyttelse af pladsen under køkkenvasken, og som gør det let for dig at komme af med dit affald. Du bestemmer selv, hvor mange affaldsspande der skal være, og om de skal følge med ud, når lågen åbnes. 

Se alle BLANCO affaldssorteringsløsninger her

Få det bedste ud af din køkkenvask

Vi bruger masser af timer i køkkenet hver eneste dag, hvad enten der gælder madlavningen, opvasken eller noget helt tredje. Hvis du udnytter området omkring din køkkenvask med tilbehør, kan du spare dig selv for både tid og besvær - og gøre hverdagen lidt nemmere. 

Se her hvordan du udnytter tilbehør til din vask 

Køb tilbehør og reservedele på vores nye shop

Vi lancerer nu vores splinternye webshop - www.ankøkkenshop.dk - hvor du kan finde tilbehør og reservedele til din køkkenvask og dit armatur.

Du kan også finde forskellige løsninger til affaldshåndtering på vores shop. 

Tag et kig forbi vores webshop

Mest populære køkkenvaske fra BLANCO

Mest populære armaturer fra BLANCO