Køb tilbehør og reservedele

Besøg vores webshop www.ankøkkenshop.dk

Gå til webshop

Køkkenvasken kan mere end du tror

Arbejd på flere niveauer med BLANCOs ETAGON-vask

Bliv inspireret her

Nyhed fra STEELART

Durinox®: Nyt stålmateriale med unikt look

Oplev det nye materiale her

Få det bedste ud af din køkkenvask

Gør arbejdet nemt med smart tilbehør

Se mulighederne her

VIGTIG INFO VEDR. CORONAVIRUS

Grundet coronavirus-situationen har vi valgt at lukke vores showroom for en periode. Kontakt os på tlf: 36 41 02 00 eller skriv på info@an.dk hvis du har spørgsmål. Vores døre vil være låste foreløbigt indtil efter påske og vi vil ikke aftale besøg i showroom før efter den tid. I mellemtiden henviser vi til vores forhandlere - køkkenbutikkerne - hvor en stor del af vores produkter vil kunne ses!

Vi har desuden valgt at opdele vores medarbejdere i 3 hold, der arbejder på skift, indtil situationen er mere afklaret. Det kan medføre længere svartider på mail og telefon eller længere leveringstider, men vi bestræber os på at leve op til vores sædvanlige høje serviceniveau.

Vi beklager ulejligheden!

Køkkenvaske

En køkkenvask er ikke blot en vask. Køkkenvasken er en arbejdsstation og bør derfor tilpasses køkken-indretningen bedst muligt, så arbejdet omkring vasken optimeres. BLANCOs vaske findes i mange farver og materialer så det altid er muligt at finde en model der passer præcis til den individuelle køkkenindretning. Vælger du en vask fra BLANCO får du kvalitetsmateriale, tidsvarende design og lang levetid.

Se alle BLANCO køkkenvaske her

Køkkenarmaturer

BLANCO har et bredt udvalg af køkkenarmaturer, der giver rig mulighed for at holde en klar designmæssig linje og tilgodese individuelle ønsker til funktionalitet. Alle armaturer er et-grebsbetjente og som en ekstra finesse tilbydes en stor del med bruseudtræk. BLANCOs vandhaner findes i mange farver og materialer, så det altid er muligt at tilpasse armaturet til vasken og til den individuelle køkkenstil.

Se alle BLANCO armaturer her

 

Affaldssystemer

Arbejdet ved køkkenvasken genererer ofte en masse affald, der ophober sig, lugter og tager plads. Derfor har BLANCO specialiseret sig i at udvikle funktionelle skraldespande, der sikrer optimal udnyttelse af pladsen under køkkenvasken, og som gør det let for dig at komme af med dit affald. Du bestemmer selv, hvor mange affaldsspande der skal være, og om de skal følge med ud, når lågen åbnes. 

Se alle BLANCO affaldssorteringsløsninger her

Sådan kan du fx bruge ETAGON-vasken med de medfølgende skinner

  • Sæt bradepanden i blød Placer skinnerne i midten af vasken og sæt bradepanden i blød i vasken.
  • Hold styr på karkluden Stabl skinnerne i siden af vasken og brug dem som parkeringsplads for klarklud og opvaskebørste.
  • Bordskånere til middagsbordet Når du ikke skal bruge skinnerne i vasken kan du bruge dem som bordskånere på middagsbordet.

NYHED: Udvalg af BLANCOs nye ETAGON-modeller

Mest populære køkkenvaske fra BLANCO