Durinox®

Køkkenvaske

En køkkenvask er ikke blot en vask. Køkkenvasken er en arbejdsstation og bør derfor tilpasses køkken-indretningen bedst muligt, så arbejdet omkring vasken optimeres. BLANCOs vaske findes i mange farver og materialer så det altid er muligt at finde en model der passer præcis til den individuelle køkkenindretning. Vælger du en vask fra BLANCO får du kvalitetsmateriale, tidsvarende design og lang levetid.

Se alle BLANCO køkkenvaske her

Køkkenarmaturer

BLANCO har et bredt udvalg af køkkenarmaturer, der giver rig mulighed for at holde en klar designmæssig linje og tilgodese individuelle ønsker til funktionalitet. Alle armaturer er et-grebsbetjente og som en ekstra finesse tilbydes en stor del med bruseudtræk. BLANCOs vandhaner findes i mange farver og materialer, så det altid er muligt at tilpasse armaturet til vasken og til den individuelle køkkenstil.

Se alle BLANCO armaturer her

 

Affaldssystemer

Arbejdet ved køkkenvasken genererer ofte en masse affald, der ophober sig, lugter og tager plads. Derfor har BLANCO specialiseret sig i at udvikle funktionelle skraldespande, der sikrer optimal udnyttelse af pladsen under køkkenvasken, og som gør det let for dig at komme af med dit affald. Du bestemmer selv, hvor mange affaldsspande der skal være, og om de skal følge med ud, når lågen åbnes. 

Se alle BLANCO affaldssorteringsløsninger her

Durinox® - Unikt look i matslået stål

  • Materialet der skal ses og røres Durinox® er kendetegnet af sit mat-glamourøse udtryk og sin fløjlsagtige overflade, der giver dig lyst til at røre ved materialet.
  • Utroligt modstandsdygtigt Faktisk er Durinox® materialet dobbelt så robust som almindeligt rustfrit stål.
  • Rengøringsvenligt materiale Rengøring af rustfrit stål er utroligt nemt. Brug Sulfo, en blød klud og vand til den daglige rengøring.

NYHED: Udvalg af BLANCOs CLARON-serie i Durinox®

Mest populære køkkenvaske fra BLANCO