BLANCO ETAGON

Arbejd på flere niveauer

Vasken kan mere end du tror

I Danmark er vi vilde med simple køkkenvaske med enkeltkumme og helt rene linjer. Selvom looket er flot, efterlader det ikke meget plads til funktion. Men med den nye ETAGON-vask fra BLANCO kan du nu få begge dele. 

Vasken har en afsats i midten, som gør at du kan arbejde på flere niveauer i vasken og derved udnytte pladsen bedst muligt. Til ETAGON medfølger to smarte funktionsskinner, du kan bruge på mange forskellige måder. 

For at få endnu mere ud af vasken kan du også få smart tilbehør. Du kan se tilbehørsmulighederne under hver enkelt vask.

Se udvalget af ETAGON-vaske her 

Sådan kan du bruge ETAGON vasken

Fyld gryder, vaser eller andre store og tunge ting med vand. Har du en kogende vandhane er det super smart at kunne sætte fx tekanden fra dig, så du ikke brænder dig.

Sæt panden, gryden eller bradepanden fra dig. Super nemt, når bradepanden skal sættes i blød eller du bare har brug for at få de store ting væk fra bordet. 

Optø kød eller andre frostvarer direkte over vasken. På den måde slipper du for, at kødsaften løber ud på bordet.

Tilbered råvarer. Brug et skærebræt (tilkøb) på øverste niveau og sæt gryden eller et fad på skinnerne eller brug en skylleskål (tilkøb) på midterniveauet.

Spar plads på køkkenbordet ved at bruge vasken til fx at holde styr på sigten med pastaen der skal køle af eller grøntsagerne i fadet. 

Når du ikke har brug for skinnerne i køkkenvasken, kan de også bruges som bordskånere på middagsbordet.

Efter opvasken kan du bruge skinnerne til at lade tingene stå og dryppe af og tørre. 

Stabl skinnerne i siden af køkkenvasken og opbevar karklud, opvaskebørste og opvaskesvamp.

Har du en sjov idé?

Ligger du inde med et andet praktisk, sjovt eller anderledes bud på, hvordan man kan bruge ETAGON-vasken eller de smarte medfølgende skinner?

Send os et tip eller et billede på marketing@an.dk og vær med i lodtrækningen om et lækkert BLANCO JARON skærebræt!

Konkurrencen gælder t.o.m. 31/5-19!
Vinderen får direkte besked og vi gemmer eller bruger ikke dine oplysninger i andet henseende. 

Nye ETAGON-modeller fra BLANCO

Den smarte ETAGON-vask fås både i SILGRANIT® og i rustfrit stål til 60'er-skab, men nu kan du også få ETAGON som stor model til 80'er-skab og i keramisk porcelæn til 60'er-skab. Som altid fås ETAGON i 10 smukke farver i SILGRANIT® og i 4 elegante farver i porcelæn.

Se hele vores sortiment af ETAGON-vaske her