Rent vand - dit valg

 

Få en helt ny drikkevandsoplevelse! Med den nye A2O Bar samler du alt drikkevand et sted i dit køkken. Uanset om du ønsker tempereret, iskoldt, brusende eller brandvarmt vand, eller isterninger til din drink - du får det direkte og filtreret fra din nye  A2O drikkevandsbar.

A2O Bar 

 

anKøkken lancerer i samarbejde med Aquaporin eksklusivt hos Svane køkkenet en helt ny teknologi til det moderne køkken: A2O Bar - en drikkevandsbar, der ud over at levere forskellige drikkevandstyper og isterninger sørger for at vandet er renset for urenheder som: PFAS, pesticider, medikamenter, tungmetaller, mirkoplast, vira, hormoner, nitrat og andre skadelige elementer

 

Oplev A2O Bar i Svanes butikker over hele landet!

 

 

encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

Drikkevand til alle behov

 

Frisk boblende vand, varmt vand til te eller Nescafé, isterninger til din drink - det hele fra ét sted i køkkenet, renset med den nyeste teknologi!

Kompakt luksus

Indbygget drikkevandsbar med sort glasfront, touch display og valget mellem 5 forskellige typer renset drikkevand. 

Nem montering

A2O Bar er nem at installere i et højskab. Du behøver blot vand- og afløbsforbindelse samt strømkilde.                                                      

Rent vand - intet andet

Kombinationen af Aquaporin Inside(r) filtrene renser effektivt dit drikkevand for skadelige stoffer og urenheder i vandet.

Smart monitorering

A2O Bar Appen viser aktuel filterstatus og giver dig mulighed for at følge med i dit vandforbrug.                                   

Spørgsmål og svar

 
 
 
 

Hvem er Aquaporin

Aquaporin er en innovativ dansk virksomhed, der har som vision, at bevare jordens mest værdifulde ressource - vand. Ved at kombinere state-of-the-art filtreringsteknologi, avanceret bioteknologi og naturlige aquaporiner har virksomheden gjort det muligt at fjerne skadelige stoffer fra drikkevandet. En revolutionerende idé baseret på urgammel naturteknologi. Rent vand - intet andet!

 

A2O Bar forhandles eksklusivt igennem Svane-butikker i Danmark og Norge.