Rent vand - dit valg

 

Få en helt ny drikkevandsoplevelse! Med den nye A2O Bar samler du alt drikkevand et sted i dit køkken. Uanset om du ønsker tempereret, iskoldt, brusende eller brandvarmt vand, eller isterninger til din drink - du får det direkte og filtreret fra din nye  A2O drikkevandsbar.

A2O Bar 

 

anKøkken lancerer i samarbejde med Aquaporin en helt ny teknologi til det moderne køkken: A2O Bar - en drikkevandsbar, der ud over at levere forskellige drikkevandstyper og isterninger sørger for at vandet er renset for urenheder som: PFAS, pesticider, medikamenter, tungmetaller, mikroplast, vira, hormoner, nitrat og andre skadelige stoffer.

Kompakt luksus

Indbygget drikkevandsbar med sort glasfront, touch display og valget mellem 5 forskellige typer renset drikkevand. 

Nem montering

A2O Bar er nem at installere i et højskab. Du behøver blot vand- og afløbsforbindelse samt strømkilde.                                                      

Rent vand - intet andet

Kombinationen af Aquaporin Inside(r) filtrene renser effektivt dit drikkevand for skadelige stoffer og urenheder i vandet.

Smart monitorering

A2O Bar Appen viser aktuel filterstatus og giver dig mulighed for downloade monteringsvejledning direkte. 

Spørgsmål og svar

 

 
 
 

Hvem er Aquaporin

Aquaporin er en innovativ dansk virksomhed, der har som vision, at bevare jordens mest værdifulde ressource - vand. Ved at kombinere state-of-the-art filtreringsteknologi, avanceret bioteknologi og naturlige aquaporiner har virksomheden gjort det muligt at fjerne skadelige stoffer fra drikkevandet. En revolutionerende idé baseret på urgammel naturteknologi. Rent vand - intet andet!

 

encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

Drikkevand til alle behov

 

Frisk boblende vand, varmt vand til te eller Nescafé, isterninger til din drink - det hele fra ét sted i køkkenet, renset med den nyeste teknologi!

Bemærk: 

For at sikre optimal ydeevne og forhindre dannelse af biofilm skal A2O Baren serviceres én gang årligt af en professionel servicevirksomhed. Serviceeftersyn inkluderer rensning af tanke og udskiftning af mindre dele og koster ca. 2.500,- pr. servicebesøg. Første servicebesøg er inkluderet i prisen på A2O Bar Kit.